Zitto Kazann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Caballero (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Caballero (gościnnie)
7.6 1999 Caballero (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Caballero (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Caballero (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Caballero (gościnnie)
7.7 1995 Caballero (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Caballero (gościnnie)
6.7 1992 Caballero (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Caballero (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Caballero (gościnnie)
10.0 1983 Caballero (gościnnie)
8.3 1983 Caballero (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Caballero (gościnnie)
8.2 1981 Caballero (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Caballero (gościnnie)
8.2 1980 Caballero (gościnnie)
5.7 1979 Caballero (gościnnie)
10.0 1978 Caballero (gościnnie)
10.0 1976 Caballero (gościnnie)
9.5 1975 Caballero (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Caballero (gościnnie)
7.3 1973 Caballero (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zitto Kazann filmy Zitto Kazann najlepsze filmy Zitto Kazann zdjęcia Zitto Kazann galeria Zitto Kazann biografia Zitto Kazann nominacje Zitto Kazann nagrody i wyróżnienia Zitto Kazann filmografia Zitto Kazann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.