Udana Power
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1977 Pielęgniarka Nancy Darwin (gościnnie)
10.0 1976
7.0 1976 Louisa Corrigan (gościnnie)
9.5 1975 Sarah (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Udana Power filmy Udana Power najlepsze filmy Udana Power zdjęcia Udana Power galeria Udana Power biografia Udana Power nominacje Udana Power nagrody i wyróżnienia Udana Power filmografia Udana Power aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.