Tom Troupe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kardynał Del Monte
6.8 1993 Minister (gościnnie)
7.3 1984 Ojciec Marconi (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ed (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Shapiro (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Sędzia William E. Grey (gościnnie)
7.1 1976 Max Carson (gościnnie)
9.5 1975 Carter (gościnnie)
6.6
Planeta małp
Planet of the Apes
1974 Augustus (gościnnie)
10.0 1974 Mike Sweet (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Roy Richardson(gościnnie)
10.0 1971 (gościnnie)
4.5 1970 Horace Fallon(gościnnie)
7.8
Złoto dla zuchwałych
Kelly's Heroes
1970 Kapral Job
10.0 1970 Brytyjski lekarz (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
8.0 1969 Pan Pierce (gościnnie)
7.2 1967 Doktor Benjamin Holland (gościnnie)
6.6 1966 David Day (gościnnie)
7.6 1966 Porucznik Harold (gościnnie)
8.2 1965 Jason Starr (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
7.8 1964 Becquerel (gościnnie)
7.9 1963 Dr Bloch (gościnnie)
8.0 1963 Porucznik Perry Brewer (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
7.8 1959 Kawalerzysta(gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
6.5 1956 Detektyw Pacciardi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tom Troupe filmy Tom Troupe najlepsze filmy Tom Troupe zdjęcia Tom Troupe galeria Tom Troupe biografia Tom Troupe nominacje Tom Troupe nagrody i wyróżnienia Tom Troupe filmografia Tom Troupe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.