Suzanne Charney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1982 Leslie (1986)
7.2 1978 Marlene McQueen (gościnnie)
7.1 1976 Pani Marcella (gościnnie)
9.5 1975 Conchita (gościnnie)
10.0 1975 Adelle (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Ginger (gościnnie)
6.8 1974 Paulette DiMinna (gościnnie)
7.3 1973 Nina Bruno (gościnnie)
7.4
Słodka Charity
Sweet Charity
1969 liderka tancerzy
10.0 1969 Alex Hunter (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Pani Renatti (gościnnie)
6.9 1967 Bev (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Suzanne Charney filmy Suzanne Charney najlepsze filmy Suzanne Charney zdjęcia Suzanne Charney galeria Suzanne Charney biografia Suzanne Charney nominacje Suzanne Charney nagrody i wyróżnienia Suzanne Charney filmografia Suzanne Charney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.