Sherry Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1978 Denise (gościnnie)
7.2 1978 Monica Jensen (gościnnie)
3.7 1978 Doktor Diane Joseph (1978) (gościnnie)
7.8 1976 Toni Troiano (gościnnie)
9.5 1975 Sherry (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Denise Girard (gościnnie)
7.5 1975 Jennie (gościnnie)
6.8 1974 Jennifer Sandstrom (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
7.0 1973 Erica Hughes (gościnnie)
10.0 1970 Jeri Spencer
10.0 1970 Sherry Hiller (gościnnie)
7.5 1967 Samantha 'Sam'
6.1 1966 Pauline (gościnnie)
7.6 1966 Andrea (gościnnie)
10.0 1965 Nell Beckwith (gościnnie)
8.2 1965 Michele LeMaster (gościnnie)
7.0 1964 Geraldine (gościnnie)
5.5 1963 (gościnnie)
6.2 1962 Lois Colter (1965) (gościnnie)
8.5 1960 Jill Murray (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
5.5 1959 Melanie Culpin
10.0 1959 (gościnnie)
5.6 1959 Joan Carmichael (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Comfort (gościnnie)
7.8 1958 Rebecca Snipe (gościnnie)
6.8 1958 Ophir (gościnnie)
6.0 1957 Geneva Balfour (gościnnie)
7.5 1957 Annie Haines (gościnnie)
7.4 1955 Lacey Parcher (gościnnie)
6.0 1955 Susan Johnson (gościnnie)
8.7 1954 Melanie Culpin (gościnnie)
8.2 1953 Carole Williams
8.5 1953 Terry Williams (1953-1958)
6.5 1952 Katherine Turner (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
7.0
Mieć i nie mieć
Breaking Point, The
1950 Amelia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sherry Jackson filmy Sherry Jackson najlepsze filmy Sherry Jackson zdjęcia Sherry Jackson galeria Sherry Jackson biografia Sherry Jackson nominacje Sherry Jackson nagrody i wyróżnienia Sherry Jackson filmografia Sherry Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.