Rudy Diaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1982 Charlie (gościnnie)
9.5 1975 Rybak (gościnnie)
6.5 1975 Muscle-head (gościnnie)
6.8 1974 Matty (gościnnie)
6.6
Jeden mały Indianin
One Little Indian
1973 Apacz
10.0 1973 Odważny indianin (gościnnie)
6.8 1972 Toluca (1974) (gościnnie)
7.4 1968 Angel
6.7
Blef Coogana
Coogan's Bluff
1968 Biegnący Niedźwiedź
6.4 1968 Koa (gościnnie)
7.4 1959 Rio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rudy Diaz filmy Rudy Diaz najlepsze filmy Rudy Diaz zdjęcia Rudy Diaz galeria Rudy Diaz biografia Rudy Diaz nominacje Rudy Diaz nagrody i wyróżnienia Rudy Diaz filmografia Rudy Diaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.