Robert Foulk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1977 Amos
9.5 1975 Kingsford (gościnnie)
0.0 1974 O.J. Prouty (1974) (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Peterson (gościnnie)
6.8 1972 Moss (1973) (gościnnie)
8.2 1968 Szeryf (gościnnie)
6.9 1968 Strażnik (gościnnie)
5.3
Zagubieni w Kosmosie
Lost in Space
1965 Cragmire (gościnnie)
7.8 1964 Sledge Clayton / Otis (gościnnie)
10.0 1963 O'Garrick (gościnnie)
10.0 1963 Walker (gościnnie)
6.2 1962 Fred, barman (1970) (gościnnie)
9.2 1962 Policjant (gościnnie)
7.4 1961 Pan Benson (gościnnie)
7.8
Jak zdobyć męża
Ask Any Girl
1959 Porucznik O'Shea(niewymieniony w czołówce)
5.5 1959 Lider buntu (gościnnie)
10.0 1959 (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Odźwierny (gościnnie)
7.4 1959 Szeryf Brady (gościnnie)
10.0 1959 Harris (gościnnie)
8.0 1959 Easter (gościnnie)
10.0 1958 Jake (gościnnie)
7.8 1958 Toomey (gościnnie)
6.8 1958 Emil Seley (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
7.0 1957 Sam Adams / Szeryf Nolan (gościnnie)
7.5 1957 Moose Horton (gościnnie)
10.0 1956 Hank (gościnnie)
6.0 1956 (gościnnie)
10.0 1956 Orrin Henry (gościnnie)
7.7
Buntownik bez powodu
Rebel Without a Cause
1955 Gene
10.0 1955 MacPherson (gościnnie)
9.7 1955 (gościnnie)
9.8 1955 Garth (1957) / Jake Scott (1961) / Tom Fanshaw (1962) (gościnnie)
7.4 1955 Pan Hinton (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Detektyw sierżant Monroney (gościnnie)
0.0 1954 (gościnnie)
0.0 1954 (gościnnie)
0.0 1954 Właściciel domu
8.5 1954 Szeryf Peter Grimes (gościnnie)
8.7 1954 Pitts (gościnnie)
8.5 1954 Ed Davis (1955-1959)
10.0 1953 Minister (gościnnie)
7.7 1953 Hank / Leadman / ... (gościnnie)
8.0 1952 Duży Tom Rufus (gościnnie)
5.5 1952 Willis (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
6.0 1951 Sumner (gościnnie)
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 Policjant (gościnnie)
7.0 1950 (gościnnie)
8.5 1949 Joe Crockett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Foulk filmy Robert Foulk najlepsze filmy Robert Foulk zdjęcia Robert Foulk galeria Robert Foulk biografia Robert Foulk nominacje Robert Foulk nagrody i wyróżnienia Robert Foulk filmografia Robert Foulk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.