Regis Parton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.3 1982 Ponury żniwiarz (gościnnie)
9.5 1975 Dundee (gościnnie)
6.8 1974 Jerry Sutherland (gościnnie)
6.3 1967 Pierwszy zastępca szeryfa (gościnnie)
7.2 1967 Instruktor (gościnnie)
10.0 1965 Vince Starrett (gościnnie)
7.4 1965 Seth (1967) (gościnnie)
7.8 1959 Latch(gościnnie)
7.8 1958 Ofiara (gościnnie)
4.0 1956 Waco(niewymieniony w czołówce)
0.0 1955 Mieszkaniec miasta(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Regis Parton filmy Regis Parton najlepsze filmy Regis Parton zdjęcia Regis Parton galeria Regis Parton biografia Regis Parton nominacje Regis Parton nagrody i wyróżnienia Regis Parton filmografia Regis Parton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.