Phillip Pine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1982 Bouchard (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Oficer Cooney (gościnnie)
6.8 1977 Lindsay (gościnnie)
7.1 1976 Adwokat Thomas Brown / Doktor Panucci / Doktor Belden (gościnnie)
9.5 1975 Hungerford (gościnnie)
10.0 1975 Sergeant Newman
8.5 1974 (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Winthrop Morgan (gościnnie)
8.5 1973 Stan (gościnnie)
10.0 1973 Arthur Beetly (gościnnie)
8.5 1973 Zastępca szefa Warren (gościnnie)
7.0 1973 Nicholas Michael Dunbar / Charles Eldridge / Dick Denfield / Jay Randall / Lyle Harrison
7.3 1973 Jason Kreiger (gościnnie)
7.7 1972 Ed Harvey (gościnnie)
10.0 1969 Tony Collins (gościnnie)
8.2 1968 Mavis (gościnnie)
6.4 1968 Bajano / Toshi Nomuru / Tyler Skaggs (gościnnie)
6.9 1968 Dudley Gray (gościnnie)
7.2 1967 Steve Brock (1967) / Larry Starr (1970) / Gangster (1973) (gościnnie)
6.9 1967 Ortega (gościnnie)
7.4
Spryciarz Ed
Dead Heat on a Merry-Go-Round
1966 George Logan
6.6 1966 Arnold Grasnik (gościnnie)
7.6 1966 Pułkownik Green (gościnnie)
8.2 1965 Porucznik Armand Renard (gościnnie)
10.0 1964 Major Shull (gościnnie)
4.7 1964 Porucznik James Ryan (gościnnie)
7.9 1963 Porucznik Gavin (gościnnie)
5.5 1962 Martin Temple(gościnnie)
6.0 1962 Lewis Arnall (gościnnie)
8.5 1962 Cantrell (gościnnie)
6.2 1962 Szeryf (1967) (gościnnie)
10.0 1961 Phil Krajac
10.0 1961 Phil Krajac (gościnnie)
9.0 1961 Norton (gościnnie)
7.0 1961 Tom Sweet (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
10.0 1960 Quinsey (gościnnie)
10.0 1960 Vince Pollard (gościnnie)
7.8 1959 Reese Dangerfield(gościnnie)
0.0 1959 (gościnnie)
10.0 1959 Ed Nelson (gościnnie)
10.0 1959 (gościnnie)
5.6 1959 David West (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Jack Zuta (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Virgil Sterig / Leonard O'Brien (gościnnie)
7.4 1959 Gannon (gościnnie)
10.0 1959 Robert Dawson (gościnnie)
8.0 1959 Jack Burch (gościnnie)
5.5 1958 Lenny(gościnnie)
6.8 1958 Phil Agnesi (gościnnie)
9.0 1958 Si Robbin (1958) (gościnnie)
10.0 1957 Frank Credo (gościnnie)
6.0 1957 Marty Crane / Manuel Zamora / Prosta Strzała (gościnnie)
7.0 1957 (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
8.7 1955 Ojciec Anselmo / Bart Gorman (gościnnie)
7.8 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Vint (gościnnie)
5.5 1955 John Wesley Hardin (1955) (gościnnie)
6.0 1955 Lex Demos (gościnnie)
0.0 1952 Evans / Waldo Gunther
6.5 1952 Kit Carson (gościnnie)
8.0 1952 Bileter (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phillip Pine filmy Phillip Pine najlepsze filmy Phillip Pine zdjęcia Phillip Pine galeria Phillip Pine biografia Phillip Pine nominacje Phillip Pine nagrody i wyróżnienia Phillip Pine filmografia Phillip Pine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.