Peter Bonerz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Chuckie Lutz (gościnnie)
5.0 2001
4.0 1997 Dr Robins (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Calhoun Fletcher (gościnnie)
10.0 1982
10.0 1976 Henry Stokes (gościnnie)
10.0 1976
7.0
Policjanci
Fuzz
1972 Buck
6.2 1971 Sergei
0.0 1971
7.1
Paragraf 22
Catch-22
1970 Kapitan J.S. McWatt
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Boswell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Bonerz filmy Peter Bonerz najlepsze filmy Peter Bonerz zdjęcia Peter Bonerz galeria Peter Bonerz biografia Peter Bonerz nominacje Peter Bonerz nagrody i wyróżnienia Peter Bonerz filmografia Peter Bonerz aktor Peter Bonerz reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.