Nate Esformes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1989 Fernando Miller (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Muktar (gościnnie)
6.2 1982 Madera (1983) (gościnnie)
7.0 1976 Kelner w pociągu
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Toby Rizzo (gościnnie)
9.5 1975 Morales (gościnnie)
7.3 1973 Leonard Tapler (gościnnie)
6.8 1972 Sędzia Alonzo (1974) (gościnnie)
5.5 1972 Landis (gościnnie)
10.0 1971 Schiller (gościnnie)
6.5 1968 Paco (gościnnie)
7.7 1968 Hakim
6.0 1967 Francisco (gościnnie)
8.8 1967 Dr. Leonard (gościnnie)
7.2 1967 Steve / Raoul (gościnnie)
6.9 1967 Marco (gościnnie)
6.6 1966 Kapitan Vicente Barrera (gościnnie)
7.4 1965 Ramon (1969) (gościnnie)
8.2 1965 Perrico Mendoza (gościnnie)
8.6 1965 Arista (1968) (gościnnie)
7.8 1964 Sierżant (gościnnie)
6.2 1962 Szalony Juan (1967) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nate Esformes filmy Nate Esformes najlepsze filmy Nate Esformes zdjęcia Nate Esformes galeria Nate Esformes biografia Nate Esformes nominacje Nate Esformes nagrody i wyróżnienia Nate Esformes filmografia Nate Esformes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.