Mirosław Guzowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 2007 Oktopus (polski dubbing)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Sukihari (polski dubbing)
5.5 2005 Doktor Kamikadze (polski dubbing)
2.9 2004 Redaktor (gościnnie)
6.2 2002 Aktor w przedstawieniu teatralnym
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Sperg / Drakula / Reporter / Brandon / Kręgiel / Smark / Larry (polsk
5.1 2001 Dr Ferricks - Frax / Dr LaVoy / Dr Zaskin / Ryan Mitchell (polski dub
6.5 1999 Turek (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Pazur (polski dubbing)
5.2 1995 Importer telewizorów (gościnnie)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 (polski dubbing)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 (polski dubbing)
7.6 1988 Podwładny Voraczka, uczestnik "kotła" w mieszkaniu Ewy (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Lektor (nowa wersja) (polski dubbing)
6.9 1985 (polski dubbing)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Guzowski filmy Mirosław Guzowski najlepsze filmy Mirosław Guzowski zdjęcia Mirosław Guzowski galeria Mirosław Guzowski biografia Mirosław Guzowski nominacje Mirosław Guzowski nagrody i wyróżnienia Mirosław Guzowski filmografia Mirosław Guzowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.