Michael Blodgett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1975 Whiting (gościnnie)
7.0 1973 Kirk (gościnnie)
5.3
Terapia Careya
Carey Treatment, The
1972 Roger Hudson
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
8.0 1969 John Fearing (gościnnie)
7.6
Podróż
Trip, The
1967 Kochanek
8.5 1966 Mike West (1970) (gościnnie)
7.8 1964 Sam Linn (gościnnie)
9.0 1962 Chłopiec w Park Bench (gościnnie)
7.4 1959 Billy Slater (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Blodgett filmy Michael Blodgett najlepsze filmy Michael Blodgett zdjęcia Michael Blodgett galeria Michael Blodgett biografia Michael Blodgett nominacje Michael Blodgett nagrody i wyróżnienia Michael Blodgett filmografia Michael Blodgett aktor Michael Blodgett scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.