Lynda Day George
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1986 Louise Richmond (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Diane Shelley (gościnnie)
7.0
Kostnica
Mortuary (I)
1983 Eve Parsons
7.5 1983 Jackie (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Żona Burta Schneidera (1985) (gościnnie)
8.5 1979 (1982) (gościnnie)
6.2 1978 Sandra Wells (gościnnie)
7.2 1978 Iris Chandler/Nancy Harding/Lorraine Peters/Carla Frankestein/Nora Leonard (1978, 1980, 1981, 1984)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Laura Wakefield (gościnnie (1978))
7.7
Pogoda dla bogaczy
Rich Man, Poor Man
1976 Linda Quales
9.5 1975 Clio Du Bois
10.0 1975 Alma Van Dine (1975) (gościnnie)
6.1 1975 Fausta Grabbles (gościnnie)
7.5 1975 Dominque (gościnnie)
7.0 1973 Stacey Hyatt (gościnnie)
8.5 1973 Angela Wilson (gościnnie)
7.0 1973 Ellie Briggs / Brina Douglas (gościnnie)
6.8 1972 Dora Burkham (1974) (gościnnie)
0.0 1970 Amelia Cole
10.0 1970 Terry Kerwin (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
6.5 1968 Samantha Sutton (gościnnie)
10.0 1967 Jenny (gościnnie)
7.2 1967 (gościnnie)
7.0 1966 Diane (gościnnie)
10.0 1966 Julie Brown / Karen Anders (gościnnie)
6.6 1966 Lisa Casey (1971-1973)
8.4 1965 Mindy Platt / Joyce Carr / Maria Pierce (gościnnie)
7.9 1963 Nadine Newmark (gościnnie)
6.2 1962 Judy Atkins (1967) (gościnnie)
6.6 1960 Allison (gościnnie)
7.4 1959 Lisa Jackson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lynda Day George filmy Lynda Day George najlepsze filmy Lynda Day George zdjęcia Lynda Day George galeria Lynda Day George biografia Lynda Day George nominacje Lynda Day George nagrody i wyróżnienia Lynda Day George filmografia Lynda Day George aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.