Leon Charewicz
Data urodzenia: 1951-02-24
Miejsce urodzenia: Michapi, ZSRR (obecnie Rosja)

Biografia:
Ukończył wydział aktorski PWSTiF w Łodzi w 1974 roku. Aktor Teatru Nowego w Łodzi w latach 1974-79, Teatru Polskiego w Warszawie 1979-94, Teatru Dramatycznego w Warszawie w latach 1994-97. Obecnie związany z warszawskim Teatrem Współczesnym.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Władysław, wuj Jacka (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 M. Rogalski (gościnnie)
0.0 2011 M. Rogalski (gościnnie)
6.3 2010 M. Rogalski (gościnnie)
5.8 2010 M. Rogalski (gościnnie)
7.6 2010 Taksówkarz (gościnnie)
8.1 2008 M. Rogalski (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 M. Rogalski (gościnnie)
6.3 2008 M. Rogalski (gościnnie)
7.7 2007 M. Rogalski (gościnnie)
2.0 2007 M. Rogalski (gościnnie)
6.8 2007 M. Rogalski (gościnnie)
4.6 2007 M. Rogalski (gościnnie)
5.1 2007 M. Rogalski (gościnnie)
4.8 2006 M. Rogalski (gościnnie)
6.9 2006 M. Rogalski (gościnnie)
6.5 2006 M. Rogalski (gościnnie)
6.7 2005 M. Rogalski (gościnnie)
5.3 2005 M. Rogalski (gościnnie)
7.9 2004 M. Rogalski (gościnnie)
3.7 2004 M. Rogalski (gościnnie)
5.0 2004 M. Rogalski (gościnnie)
7.2 2003 M. Rogalski (gościnnie)
7.2 2001 M. Rogalski (gościnnie)
4.8 2001 M. Rogalski (gościnnie)
6.8 2000 M. Rogalski (gościnnie)
6.4 2000 M. Rogalski (gościnnie)
3.5 1999 M. Rogalski (gościnnie)
5.3 1999 M. Rogalski (gościnnie)
6.7 1999 Minister (gościnnie)
4.8 1999 M. Rogalski (gościnnie)
6.5 1999 M. Rogalski (gościnnie)
6.4 1998 M. Rogalski (gościnnie)
10.0 1998 M. Rogalski (gościnnie)
6.3 1996 M. Rogalski (gościnnie)
7.4 1996 M. Rogalski (gościnnie)
6.5 1995 M. Rogalski (gościnnie)
5.2 1995 M. Rogalski (gościnnie)
7.7 1989 M. Rogalski (gościnnie)
6.3 1989 M. Rogalski (gościnnie)
5.3 1988 M. Rogalski (gościnnie)
7.5 1987 M. Rogalski (gościnnie)
6.5 1986 M. Rogalski (gościnnie)
6.1 1983 M. Rogalski (gościnnie)
6.2 1982 M. Rogalski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leon Charewicz filmy Leon Charewicz najlepsze filmy Leon Charewicz zdjęcia Leon Charewicz galeria Leon Charewicz biografia Leon Charewicz nominacje Leon Charewicz nagrody i wyróżnienia Leon Charewicz filmografia Leon Charewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.