Len Lesser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Starszy pan (gościnnie)
8.7 2007 Starszy pan (gościnnie)
7.3 2003 Starszy pan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Starszy pan (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Starszy pan (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Starszy pan (gościnnie)
10.0 1996 Starszy pan (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Starszy pan (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Starszy pan (gościnnie)
10.0 1995 Starszy pan (gościnnie)
6.7 1993 Starszy pan (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Starszy pan (gościnnie)
7.4 1990 Starszy pan (gościnnie)
7.5 1987 Starszy pan (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Starszy pan (gościnnie)
8.0 1981 Starszy pan (gościnnie)
6.8 1981 Starszy pan (gościnnie)
7.0
Wizyty domowe
House Calls
1978 Starszy pan (gościnnie)
7.9
Wyjęty spod prawa Josey Wales
Outlaw Josey Wales, The
1976 Starszy pan (gościnnie)
7.1 1976 Starszy pan (gościnnie)
0.0 1975 Starszy pan (gościnnie)
9.5 1975 Starszy pan (gościnnie)
6.8 1974 Starszy pan (gościnnie)
7.3 1973 Starszy pan (gościnnie)
4.7 1971 Starszy pan (gościnnie)
7.8
Złoto dla zuchwałych
Kelly's Heroes
1970 Starszy pan (gościnnie)
6.6 1969 Starszy pan (gościnnie)
8.2 1968 Starszy pan (gościnnie)
9.0 1965 Starszy pan (gościnnie)
8.2 1965 Starszy pan (gościnnie)
8.4 1965 Starszy pan (gościnnie)
7.5 1965 Starszy pan (gościnnie)
10.0 1963 Starszy pan (gościnnie)
6.0 1963 Starszy pan (gościnnie)
8.0 1963 Starszy pan (gościnnie)
7.0 1961 Starszy pan (gościnnie)
7.8 1959 Starszy pan (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Starszy pan (gościnnie)
7.4 1959 Starszy pan (gościnnie)
7.6
Długi tydzień w Parkman
Some Came Running
1958 Starszy pan (gościnnie)
9.0 1958 Starszy pan (gościnnie)
10.0 1956 Starszy pan (gościnnie)
5.6 1956 Starszy pan (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Starszy pan (gościnnie)
9.5 1951 Starszy pan (gościnnie)
7.0 1950 Starszy pan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Len Lesser filmy Len Lesser najlepsze filmy Len Lesser zdjęcia Len Lesser galeria Len Lesser biografia Len Lesser nominacje Len Lesser nagrody i wyróżnienia Len Lesser filmografia Len Lesser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.