Kelsey Crane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Asystentka (gościnnie)
5.0 2010 Asystentka (gościnnie)
4.0 2009 Asystentka (gościnnie)
4.0 2009 Asystentka (gościnnie)
10.0 2009 Asystentka (gościnnie)
8.3 2006 Półprzytomna kobieta (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Tori (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Asystentka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kelsey Crane filmy Kelsey Crane najlepsze filmy Kelsey Crane zdjęcia Kelsey Crane galeria Kelsey Crane biografia Kelsey Crane nominacje Kelsey Crane nagrody i wyróżnienia Kelsey Crane filmografia Kelsey Crane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.