Johnny Seven
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1978 Buddy Johnson (gościnnie)
9.5 1975 Carlo (gościnnie)
0.0 1974 Detektyw Contreras
6.8 1974 George (gościnnie)
6.9 1967 Lt. Carl Reese
5.9
Co robiłeś na wojnie, tatku?
What Did You Do in the War, Daddy?
1966 Vittorio
5.7 1966 (gościnnie)
6.1 1966 Służący (gościnnie)
8.2 1965 Mikolik (gościnnie)
8.4 1965 Ralph Morris (gościnnie)
10.0 1963 Rio (gościnnie)
6.2 1962 Tom Beale (1967) (gościnnie)
10.0 1961 Marty Kellogg (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
6.6 1960 Ted Becker (gościnnie)
8.5 1960 Deke (gościnnie)
5.5 1959 Danny Falto / Krom (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Canello (gościnnie)
7.4 1959 Trager (gościnnie)
10.0 1959 Joe Perlote (gościnnie)
8.0 1959 Pete Claxton (gościnnie)
0.0 1958 Ernie / Ralph Blaikey(gościnnie)
8.5 1958 Biggers (gościnnie)
9.0 1958 Carlo (1959) (gościnnie)
6.7 1955 Kapral Egan (gościnnie)
7.4 1955 Harry Blucher (gościnnie)
7.9
Na nabrzeżach
On the Waterfront
1954 Longshoreman(niewymieniony w czołówce)
6.5 1952 Carlo Farelli (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Johnny Seven filmy Johnny Seven najlepsze filmy Johnny Seven zdjęcia Johnny Seven galeria Johnny Seven biografia Johnny Seven nominacje Johnny Seven nagrody i wyróżnienia Johnny Seven filmografia Johnny Seven aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.