Johnny Lee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 2012 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 2011 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 2011 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 2010 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 2010 Tripp Goddard (gościnnie)
5.0 2010 Tripp Goddard (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Tripp Goddard (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Tripp Goddard (gościnnie)
7.3 2004 Newbie (gościnnie)
8.2 1981 Tripp Goddard (gościnnie)
7.2 1978 Tripp Goddard (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Tripp Goddard (gościnnie)
7.0 1973 Tripp Goddard (gościnnie)
7.4 1959 Tripp Goddard (gościnnie)
0.0 1951 Tripp Goddard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Johnny Lee filmy Johnny Lee najlepsze filmy Johnny Lee zdjęcia Johnny Lee galeria Johnny Lee biografia Johnny Lee nominacje Johnny Lee nagrody i wyróżnienia Johnny Lee filmografia Johnny Lee aktor Johnny Lee reżyser Johnny Lee scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.