John Rubinstein
Data urodzenia: 1946-12-08
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Judi West (15.12.1971 - 1989, rozwód), 2 dzieci; 2. Jane Lanier (1992 - 2002, rozwód), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Doktor Ayersman (gościnnie)
0.0 2009 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sędzia Manchester (gościnnie)
8.0 2007 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.3 2006 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.6 2005 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Charlie (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pan Hobson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.3 2001 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.8 2000 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.6 2000 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzia Crawford (2006) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.6 1999 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.9 1998 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.4
Piąta Aleja 919
919 Fifth Avenue
1995 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.6 1995 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.4 1994 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Doktor (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.6 1993 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.8 1993 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.3 1986 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.0 1984 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.0 1983 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.3 1983 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.0 1979 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.2 1979 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.2 1978 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.2 1978 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.8 1977 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.1 1976 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.0 1976 Doktor Ayersman (gościnnie)
9.5 1975 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.1 1975 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.0 1973 Doktor Ayersman (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Doktor Ayersman (gościnnie)
10.0 1971 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.7 1971 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.6
Uciekający punkt
Getting Straight
1970 Doktor Ayersman (gościnnie)
10.0 1970 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.3 1970 Doktor Ayersman (gościnnie)
9.0 1969 Doktor Ayersman (gościnnie)
8.2 1968 Doktor Ayersman (gościnnie)
9.0 1967 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.9 1967 Doktor Ayersman (gościnnie)
6.2 1962 Doktor Ayersman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Rubinstein filmy John Rubinstein najlepsze filmy John Rubinstein zdjęcia John Rubinstein galeria John Rubinstein biografia John Rubinstein nominacje John Rubinstein nagrody i wyróżnienia John Rubinstein filmografia John Rubinstein aktor John Rubinstein reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.