John O'Hurley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Dr Pollidori (gościnnie)
8.1 2009 Dr Pollidori (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Dr Pollidori (gościnnie)
10.0 2006 Dr Pollidori (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Dr Pollidori (gościnnie)
7.0 2004 Dr Pollidori (gościnnie)
9.1
Nie bój się lwa
Father of the Pride
2004 Dr Pollidori (gościnnie)
8.0 2004 Dr Pollidori (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Dr Pollidori (gościnnie)
10.0 2000 Dr Pollidori (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Cult Leader (głos) (gościnnie)
7.8 1998 Dr Pollidori (gościnnie)
0.0 1998 Dr Pollidori (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Dr Pollidori (gościnnie)
6.8
Do usług
Temporarily Yours
1997 Dr Pollidori (gościnnie)
10.0 1997 Dr Pollidori (gościnnie)
9.0 1996 Dr Pollidori (gościnnie)
10.0 1996 Dr Pollidori (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dr Pollidori (gościnnie)
0.0 1995 Dr Pollidori (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Dr Pollidori (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Dr Pollidori (gościnnie)
10.0 1995 Dr Pollidori (gościnnie)
0.0 1995 Dr Pollidori (gościnnie)
7.2 1994 Dr Pollidori (gościnnie)
6.7 1993 Dr Pollidori (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Pollidori (gościnnie)
6.8 1993 Dr Pollidori (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Pollidori (gościnnie)
7.7 1992 Dr Pollidori (gościnnie)
6.7 1992 Dr Pollidori (gościnnie)
7.0 1991 Dr Pollidori (gościnnie)
9.0 1991 Dr Pollidori (gościnnie)
7.5 1991 Dr Pollidori (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Pollidori (gościnnie)
7.4 1990 Dr Pollidori (gościnnie)
7.2 1989 Dr Pollidori (gościnnie)
5.7 1989 Dr Pollidori (gościnnie)
5.6 1984 Dr Pollidori (gościnnie)
8.3 1983 Dr Pollidori (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Dr Pollidori (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John O'Hurley filmy John O'Hurley najlepsze filmy John O'Hurley zdjęcia John O'Hurley galeria John O'Hurley biografia John O'Hurley nominacje John O'Hurley nagrody i wyróżnienia John O'Hurley filmografia John O'Hurley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.