Jimmy Lennon Sr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1984 Spiker ringowy (głos) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie) (on sam)
8.2 1981 (gościnnie)
9.5 1975 Sprawozdawca (gościnnie)
6.6 1966 Konferansjer (gościnnie)
7.5 1964 on sam (1964) (gościnnie)
7.8 1959 Konferansjer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmy Lennon Sr. filmy Jimmy Lennon Sr. najlepsze filmy Jimmy Lennon Sr. zdjęcia Jimmy Lennon Sr. galeria Jimmy Lennon Sr. biografia Jimmy Lennon Sr. nominacje Jimmy Lennon Sr. nagrody i wyróżnienia Jimmy Lennon Sr. filmografia Jimmy Lennon Sr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.