Jason Wingreen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1990 Mężczyzna #2 (1992) (gościnnie)
10.0 1987 Generał Scarlett (1987) (gościnnie)
10.0 1987 Generał Scarlett (1987) (gościnnie)
5.5 1986 Generał Wade (1986) (gościnnie)
6.3 1986 Sędzia Arthur Beaumont (1987, 1988, 1989, 1990, 1991) (gościnnie)
7.6 1984 Benjamin Winfield (1987) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ben Conrad (gościnnie)
8.7 1983 Fred Gebhardt (1989) (gościnnie)
8.3 1983 Tuck Tucker (1984) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Aptekarz (1986) (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Sędzia Quartermain
10.0 1979 Harry Snowden
6.2 1978 Hank Adamek (niewymieniony w czołówce)
7.2 1978 Lekarz (gościnnie)
6.8 1977 Mężczyzna w windzie (gościnnie)
7.1 1976 Doktor Freeman (1982) (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Asystent sekretarza stanu (gościnnie)
9.5 1975 Kelner (gościnnie)
10.0 1975 Roy Miller (1975) (gościnnie)
10.0 1974 Fred Tracy (gościnnie)
6.8 1974 Clarence Rohrs (gościnnie)
7.0 1973 Eddie / Sewell (gościnnie)
7.3 1973 Reporter (gościnnie)
6.8 1972 Pan Kennemer (1973) (gościnnie)
10.0 1971 Ed Michaels (gościnnie)
4.7 1971 Harry Snowden (1977-1979)
10.0 1969 Lee Falco (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Dr Howard (gościnnie)
8.0 1969 Drugi reporter (gościnnie)
9.0 1969 Rodzic (gościnnie)
6.9 1968 Podejrzany / Tom Beaten (gościnnie)
7.7 1968 Policjant
6.3 1967 Pan Glass (gościnnie)
10.0 1967
7.2 1967 Barney / Barry Nolan / Harry Osborn / Harry Fredericks (gościnnie)
6.9 1967 Mężczyzna (gościnnie)
4.6 1966 Ira Jackson (gościnnie)
7.0 1966 Asystent prokuratora okręgowego (gościnnie)
10.0 1966 Art Rice / Górnik / Joe Caslin / Morrie (gościnnie)
10.0 1966 Norman Todd (gościnnie)
10.0 1966 Hitler (gościnnie)
6.6 1966 Urzędnik (gościnnie)
7.6 1966 Dr Linke (gościnnie)
9.0 1965 Goniec hotelowy (gościnnie)
10.0 1965 Lucas (gościnnie)
7.4 1965 Ketchie (1966) (gościnnie)
8.4 1965 Barman (gościnnie)
7.0 1964 Pan Samuels (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
10.0 1964 Major Rosen / Chirurg (gościnnie)
4.7 1964 Mikhil (gościnnie)
7.9 1963 Tim Cates (gościnnie)
8.0 1963 Birdie Marx (gościnnie)
8.5 1960 Simm (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Kapitan Dorsett (1960-1961)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Konduktor w pociągu / Shuster / Dyrektor (gościnnie)
7.4 1959 Hank (gościnnie)
10.0 1959 Romer (gościnnie)
8.5 1957 Hirsh (gościnnie)
7.4 1955 Dr Cleery (gościnnie)
8.7 1954 (narrator) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jason Wingreen filmy Jason Wingreen najlepsze filmy Jason Wingreen zdjęcia Jason Wingreen galeria Jason Wingreen biografia Jason Wingreen nominacje Jason Wingreen nagrody i wyróżnienia Jason Wingreen filmografia Jason Wingreen aktor Jason Wingreen scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.