James Griffith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1980 Poszukiwacz (gościnnie)
9.5 1975 Eikel (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Dandy Davis / Pastor Bob (gościnnie)
8.5 1973 Travis Caulder (gościnnie)
7.3 1973 Bill Swift (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Hoby Shuttleworth(gościnnie)
6.8 1972 Purdy (1972) (gościnnie)
7.0 1970 Channing (gościnnie)
7.8
Cześć, bohaterze!
Hail, Hero!
1969 Malarz
6.6 1969 Follit (gościnnie)
8.2 1968 Bubba Johnson (gościnnie)
10.0 1966 Henri 'Fox' Bonnard (gościnnie)
6.1 1966 Trusty (gościnnie)
9.0 1965 Conrad Wicherly (gościnnie)
7.4 1965 Clyde (1966) (gościnnie)
7.0 1964 Emmett Logan (gościnnie)
7.8 1964 Feathers / Coll (gościnnie)
7.9 1963
10.0 1962 Pete Stroud (gościnnie)
6.2 1962 Kyle Spanner (1968) (gościnnie)
7.0 1961 John Randall (gościnnie)
6.0 1961 Kovacs (gościnnie)
8.0 1960 (gościnnie)
10.0 1960 Charley Russell (gościnnie)
7.8 1959 Maury(gościnnie)
10.0 1959 Jonathan Willis (gościnnie)
10.0 1959 Roy Fuller (gościnnie)
10.0 1959 Kapral Sam Giler (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Monk Lyselle (gościnnie)
7.4 1959 Kaznodzieja (gościnnie)
5.5 1958 Tom Ferguson
10.0 1958 Logan Maxwell (gościnnie)
10.0 1958 Troy Bendick (gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
10.0 1957 Orville Greer / Steve Williams (gościnnie)
6.0 1957 Żeglarz Blaine / Luke Stone / Sterkel / Earl, kierownik hotelu / Lew Pumfret / Garrett / Phineas
7.0 1957 Roland Jensen (gościnnie)
7.5 1957 John Wesley Hardin (gościnnie)
10.0 1955 Max #1 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
9.8 1955 Joe Epic (1957) / Gorrell (1961) / Milt Krebs (1962) (gościnnie)
7.4 1955 Joe Kite (gościnnie)
5.5 1955 Tim Connell (1961) (gościnnie)
10.0 1954 Marshal Orrie Sommers
7.7 1954 Joe Downey
0.0 1954 Pierwszy obywatel / Ken(gościnnie)
10.0 1954 Mark Banning / George Martin (gościnnie)
0.0 1952 Ravic (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)
5.5 1952 Pan Harris (gościnnie)
10.0 1952 Abraham Lincoln (gościnnie)
6.0 1951 Raymond Andrews (gościnnie)
9.5 1951 (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
7.0
Mieć i nie mieć
Breaking Point, The
1950 Charlie, barman
8.5 1949 Scrap (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Griffith filmy James Griffith najlepsze filmy James Griffith zdjęcia James Griffith galeria James Griffith biografia James Griffith nominacje James Griffith nagrody i wyróżnienia James Griffith filmografia James Griffith aktor James Griffith scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.