Jack Collins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1982 Ksiądz (gościnnie)
6.8 1977 Sędzia Strohmeyer (gościnnie)
9.5 1975 Kamerdyner (gościnnie)
7.2
Płonący wieżowiec
Towering Inferno, The
1974 Burmistrz Robert Ramsey
5.5 1974 Komiwojażer
10.0 1974 Edward Trask (gościnnie)
6.8 1974 Finn O'Herlihy (gościnnie)
8.1
Żądło
Sting, The
1973 Książę Boudreau
2.3 1972 Pułkownik Henderson (gościnnie)
10.0 1969 Warren Bates (gościnnie)
7.0 1968 Agent Johnson (gościnnie)
6.9 1968 Pan Purdy (1968) (gościnnie)
8.0 1967 (gościnnie)
6.9 1967 Corning (gościnnie)
6.6 1966 Admirał (gościnnie)
8.2 1965 Generał Hadley (gościnnie)
7.0 1964 George Howells (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Doktor Bird (gościnnie)
6.0 1963 Sam (gościnnie)
10.0 1963 Hubert Thatcher (gościnnie)
7.4 1959 Bishop (gościnnie)
6.7 1955 Sierżant Pendleton (gościnnie)
7.4 1955 J. Stedman Edgecomb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Collins filmy Jack Collins najlepsze filmy Jack Collins zdjęcia Jack Collins galeria Jack Collins biografia Jack Collins nominacje Jack Collins nagrody i wyróżnienia Jack Collins filmografia Jack Collins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.