Ivan Saric
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2001 Architekt (gościnnie)
8.1 1984 Strażnik (gościnnie)
5.5 1983 (gościnnie)
7.5 1983 Stefan (gościnnie)
6.3 1983 Agent KGB (gościnnie)
10.0 1982 Policjant (gościnnie)
8.2 1980 Pischa (gościnnie)
0.0 1979 Thearkis Popodopolos (gościnnie)
7.1 1976 Marcos (gościnnie)
9.5 1975 Freddie (gościnnie)
6.8 1974 Kierownik sali (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivan Saric filmy Ivan Saric najlepsze filmy Ivan Saric zdjęcia Ivan Saric galeria Ivan Saric biografia Ivan Saric nominacje Ivan Saric nagrody i wyróżnienia Ivan Saric filmografia Ivan Saric aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.