Ian Wolfe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1989 Pan D'Amato
10.0 1983 Czarnoksiężnik Traquil
8.3 1983 Rupert Simpson (gościnnie)
5.5 1982 Sid Withman (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Markham (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Buzz Crowder (gościnnie)
8.2 1981 Pan Fedder (gościnnie)
6.6 1979 Pan Bigley (gościnnie)
9.8 1978 Pan Bleiffer
7.4 1978 Stary mężczyzna (gościnnie)
8.0 1978 Lokaj Hirsch (gościnnie)
7.0 1977 Prałat (gościnnie)
7.8 1976 (gościnnie)
9.5 1975 Larch (gościnnie)
6.1 1975 Kierownik banku (gościnnie)
7.0 1975 Biederman / Joseph Spidonie (gościnnie)
8.0
Eksmisja
Homebodies
1974 Pan Loomis
7.0 1973 Jacob (gościnnie)
4.7 1971 Pan Hooper (gościnnie)
6.3 1970 Dziadek (gościnnie)
8.0 1969 Dillingham (gościnnie)
6.4 1968 Pan Miller (gościnnie)
6.9 1968 Pan Martin (gościnnie)
5.7 1966 (gościnnie)
10.0 1966 (gościnnie)
7.6 1966 Septimus (gościnnie)
10.0 1965 William Henry Seward (gościnnie)
7.0 1965 Dr Stanley Brickow (gościnnie)
8.4 1965 Elder Stone (gościnnie)
7.8 1964 Sędzia (gościnnie)
10.0 1963 Sędzia Farnley (gościnnie)
10.0 1963 Ellis Stone (gościnnie)
7.9 1963 Dr Babcock (gościnnie)
10.0 1963 E. T. Gibbs (gościnnie)
5.5 1962 Sędzia Hewitt (gościnnie)
6.2 1962 Grover Smith (1970) (gościnnie)
4.5
Dziewczyna w hotelu
All in a Night's Work
1961 O'Hara
5.9 1960 Wielebny Leighton (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Schwimmer (gościnnie)
7.4 1959 Ed Baxter (gościnnie)
10.0 1958 Jason Smith (gościnnie)
10.0 1957 Horgan (gościnnie)
6.0 1956 Ely Crater (gościnnie)
5.6 1956 Generał Kerch / Eduard Wingate (gościnnie)
7.7
Buntownik bez powodu
Rebel Without a Cause
1955 Dr Minton
10.0 1955 Collins (gościnnie)
7.4 1955 Stray mężczyzna (gościnnie)
5.0
Srebrny kielich
Silver Chalice, The
1954 Theron
8.7 1954 Pan Neely (gościnnie)
7.7
Juliusz Cezar
Julius Caesar
1953 Caius Ligarius
6.2
Aktorka
Actress, The
1953 Pan Bagley
10.0 1953 Sędzia (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
6.0 1948 Sędzia Marsala (gościnnie)
5.5 1945 Doktor Bellows

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ian Wolfe filmy Ian Wolfe najlepsze filmy Ian Wolfe zdjęcia Ian Wolfe galeria Ian Wolfe biografia Ian Wolfe nominacje Ian Wolfe nagrody i wyróżnienia Ian Wolfe filmografia Ian Wolfe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.