Hal Baylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1975 Pan Wilson
9.5 1975 Świadek (gościnnie)
6.6
Planeta małp
Planet of the Apes
1974 Jacko (gościnnie)
6.8 1972 Sam Blake (1973) (gościnnie)
7.7 1972 Przewodniczący ławy przysięgłych (gościnnie)
6.8 1971 Policjant
8.7 1971 (1972) (gościnnie)
4.5 1970 (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.4 1968 Elroy (gościnnie)
6.9 1968 Tom Grey (gościnnie)
8.2 1968 Piechur (gościnnie)
9.0 1967 Roger Kensington (gościnnie)
7.2 1967 Colby / Henry Marshak (gościnnie)
6.0 1966 Sierżant Greer (gościnnie)
10.0 1966 (gościnnie)
6.1 1966 Mercury (gościnnie)
7.6 1966 Policjant (gościnnie)
7.4 1965 Sam Driscoll (1967) (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
7.5 1965 Policjant (gościnnie)
7.8 1964 Cyrus Ballard (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Fred (gościnnie)
10.0 1963 Con Morgan (gościnnie)
10.0 1963 Bone (gościnnie)
6.0 1963 Red / Harold, Flossie's Big Brother / ... (gościnnie)
10.0 1962 Morgan (gościnnie)
6.2 1962 Flake (1963) / Belden / Costello (1964) / Jobie (1965) / Bert (1967)
9.2 1962 Joe Leigh (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
8.5 1960 Marty Moran (gościnnie)
7.8 1959 Miles(gościnnie)
7.8 1959 Benny Brenoff (gościnnie)
7.7 1959 Kapral Thomas (gościnnie)
10.0 1959 Herman (1959) (gościnnie)
10.0 1959 Kowboj Hill (gościnnie)
7.4 1959 Tom Cole (gościnnie)
8.0 1959 Kierowca (gościnnie)
10.0 1959 Thompson (gościnnie)
8.0 1959 Titan (gościnnie)
5.5 1958 Moose Grant(gościnnie)
7.9
Młode lwy
Young Lions, The
1958 Szeregowiec Burnecker
10.0 1958 Ben Grotcher (gościnnie)
7.8 1958 (gościnnie)
6.8 1958 Hank Schmidt (gościnnie)
10.0 1958 Harlan Smith / Poke (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
10.0 1957 Jake (gościnnie)
10.0 1957 Butcher Dundee (gościnnie)
6.0 1957 Sierżant Muldy / Lester Cole (gościnnie)
7.0 1957 Hondo (gościnnie)
10.0 1956 Poke / Harlan Smith / Moose Grant (gościnnie)
5.6 1956 Fred Maxvelt (gościnnie)
7.8 1955 Eddie (gościnnie)
9.7 1955 (gościnnie)
9.8 1955 Rowdy Shane (1956) / Turk Moylan (1960) (gościnnie)
7.4 1955 Lee Trimble (gościnnie)
5.5 1955 Bill Thompson
8.7 1954 Policjant (gościnnie)
7.0 1953 Brady (gościnnie)
6.5 1952 Ben Poole (gościnnie)
6.0 1951 Bobo Shaughnessy (gościnnie)
8.5 1949 Gus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hal Baylor filmy Hal Baylor najlepsze filmy Hal Baylor zdjęcia Hal Baylor galeria Hal Baylor biografia Hal Baylor nominacje Hal Baylor nagrody i wyróżnienia Hal Baylor filmografia Hal Baylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.