Gretchen Corbett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kathleen French
5.6
Bez dowodów
Without Evidence
1995 Mary
7.1
Maska zabójcy
Dead by Sunset
1995 Barbara Welch
10.0 1985 June Sterling
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Gretchen Darrow (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Reporterka TV Christine Richards (gościnnie)
6.2 1979 Vivian (gościnnie)
10.0 1977 (gościnnie)
9.5 1975 Lily Colt (gościnnie)
10.0 1975 Jenny O'Brien (gościnnie)
6.1 1975 Erica Belgard (gościnnie)
6.8 1974 Beth Davenport (1974-1978)
7.0 1973 Jenny Hastings (gościnnie)
7.3 1973 Jeri Devereaux (gościnnie)
7.7 1972 Vicki Merrick (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Jan Allister (gościnnie)
6.4 1968 Glynis (gościnnie)
7.7 1968 Jessica Conroy
8.3 1967 (gościnnie)
10.0 1967 Meg Stewart
7.4 1955 Arlene (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gretchen Corbett filmy Gretchen Corbett najlepsze filmy Gretchen Corbett zdjęcia Gretchen Corbett galeria Gretchen Corbett biografia Gretchen Corbett nominacje Gretchen Corbett nagrody i wyróżnienia Gretchen Corbett filmografia Gretchen Corbett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.