Gene Tyburn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1981 (gościnnie)
5.7 1978 (1981) (gościnnie)
8.8 1977 Przyjaciel (gościnnie)
9.5 1975 (gościnnie)
6.8 1974 Bill (gościnnie)
5.5 1973 Pierwszy patrolowy (gościnnie)
8.7 1971 (1972) (gościnnie)
8.0 1969 Reżyser (gościnnie)
6.5 1968 Strażnik (gościnnie)
6.6 1966 Sierżant (gościnnie)
8.5 1966 Księgowy (gościnnie)
10.0 1965 Młody mężczyzna (gościnnie)
8.2 1965 Finley (gościnnie)
10.0 1963 Ace Bunther (gościnnie)
9.0 1962 Pilot nr 2 (gościnnie)
6.2 1962 Nick Quinn (1968) (gościnnie)
7.4 1961 Putnam (gościnnie)
7.4 1959 Tom (gościnnie)
7.8 1958 Zastępca Ben (gościnnie)
7.4 1955 Eddie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gene Tyburn filmy Gene Tyburn najlepsze filmy Gene Tyburn zdjęcia Gene Tyburn galeria Gene Tyburn biografia Gene Tyburn nominacje Gene Tyburn nagrody i wyróżnienia Gene Tyburn filmografia Gene Tyburn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.