Charles Bateman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1986 Michael Russell (1988) (gościnnie)
8.0
Robert Kennedy i jego czasy
Robert Kennedy & His Times
1985 Generał armii Carey
5.6 1984 C.C. Capwell
8.0 1984 Oficer lotnictwa (gościnnie)
5.7 1978 Sen. Troutt (1988)/Sen. Daniel Garrity (1991)
0.0 1977 Roger Hamilton (1977-1978)
9.5 1975 Woodie (gościnnie)
7.5 1975 (gościnnie)
8.1 1974 Fred Boyle / Dan Benedict (gościnnie)
6.8 1974 Detektyw (gościnnie)
7.0 1973 Daviel Reese / Harry Dunbar / Herb Porter (gościnnie)
7.4
Tragedia "Posejdona"
Poseidon Adventure, The
1972 Pierwszy oficer Larsen(niewymieniony w czołówce)
8.7 1971 Porucznik Tarcher (1972-1973)
4.5 1970 Peter Radin(gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
7.2 1967 Pan Coverly (gościnnie)
6.9 1967 ent FBI Bill Murray (gościnnie)
6.6 1966 Generał Westerfield (gościnnie)
8.4 1965 Oficer Cookham (gościnnie)
7.8 1964 Major John Lorne (gościnnie)
10.0 1963 Łucznik (gościnnie)
6.2 1962 Neal Fairburn (1964) (gościnnie)
10.0 1961 Fred Williams (1965-1966)
7.0 1961 (gościnnie)
0.0 1960 Rick January/Ben January
8.0 1960 Mark Tanner (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
5.6 1959 Ted Brown (gościnnie)
7.4 1959 Rick Bonner (gościnnie)
10.0 1958 Kapitan Blythe
10.0 1958 Tim Bucknell (gościnnie)
9.0 1958 Tomkins (1959) (gościnnie)
7.5 1957 Kuzyn Jim (gościnnie)
6.0 1956 (gościnnie)
6.5 1952 Jim Brand (gościnnie)
7.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charles Bateman filmy Charles Bateman najlepsze filmy Charles Bateman zdjęcia Charles Bateman galeria Charles Bateman biografia Charles Bateman nominacje Charles Bateman nagrody i wyróżnienia Charles Bateman filmografia Charles Bateman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.