Brendan Dillon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1991 Sędzia Isiah Braithwaite (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ojciec Tom O'Neil (gościnnie)
10.0 1979 Klient (gościnnie)
7.2 1978 Dobry przyjaciel (gościnnie)
9.5 1975 Rollins (gościnnie)
7.0 1973 Jonathan Archet / Lokaj w Klubie Country (gościnnie)
7.3
Molly Maguire
Molly Maguires, The
1970 Pan Raines
8.0 1969 Sternik na Lusitania (gościnnie)
7.2 1967 Gully (gościnnie)
6.5 1966 Pułkownik Fettretch (gościnnie)
7.0 1965 Rudy (gościnnie)
7.4 1965 Tim Hanrahan (1965) (gościnnie)
10.0 1964 Proboszcz Archbury (gościnnie)
7.8 1964 Timothy Stark (gościnnie)
4.7 1964 Kapitan Jacob Wren (gościnnie)
10.0 1963 Alf Hinds (gościnnie)
8.0 1963 Koroner (gościnnie)
6.2 1962 Pan Bemis (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Collins (gościnnie)
6.0 1961 Oficer (gościnnie)
10.0 1960 Ojciec Thomas (gościnnie)
6.6 1960 Tommy (gościnnie)
8.5 1960 Bertram Leach (gościnnie)
7.4 1959 Emmett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brendan Dillon filmy Brendan Dillon najlepsze filmy Brendan Dillon zdjęcia Brendan Dillon galeria Brendan Dillon biografia Brendan Dillon nominacje Brendan Dillon nagrody i wyróżnienia Brendan Dillon filmografia Brendan Dillon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.