Barry Cahill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 1984 Mężczyzna w kasynie (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Egzekutor (gościnnie)
10.0 1981 Moran (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Bradley Milburn (gościnnie)
7.0
Zwolnienie warunkowe
Straight Time
1978 Sprzedawca
5.8 1977 Bigby Powers
10.0 1976 (gościnnie)
10.0 1976 Sierżant Pearson (gościnnie)
7.1 1976 Pan Donner / Pułkownik Johnson / John Cassey (gościnnie)
9.5 1975 Cliff (gościnnie)
10.0 1975 Warren (gościnnie)
6.1 1975 Generał Miller (gościnnie)
6.8 1974 Sierżant (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Sam Powers
2.3 1972 Buck Vernon (gościnnie)
10.0 1970 Dr Joe Lacey (gościnnie)
0.0 1969 Sierżant
8.0
Tatuś wyrusza na polowanie
Daddy's Gone A-Hunting
1969 agent FBI
7.3
Powiesić go wysoko
Hang 'Em High
1968
6.9 1968 Ed Bowler (1970) (gościnnie)
6.9 1967 Sierżant Miller (gościnnie)
6.6 1966 Sierżant (gościnnie)
10.0 1965 Henry Shepard (gościnnie)
8.2 1965 Drugi strażnik (gościnnie)
10.0 1964 Kapitan Douglas / Doktor (gościnnie)
7.9 1963 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.5
Słodki ptak młodości
Sweet Bird of Youth
1962 Bud
6.2 1962 Pan Pierce (1963) / Tim Tatum (1964) (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 CPO (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
7.4 1959 Luke / Jim Gann (gościnnie)
0.0 1958 Hank Carbo(gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
6.8 1958 Pilot (gościnnie)
7.0 1957 Stu Redmond (gościnnie)
5.6 1956 Frank Gusenberg (gościnnie)
7.4 1955 Pete (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Barry Cahill filmy Barry Cahill najlepsze filmy Barry Cahill zdjęcia Barry Cahill galeria Barry Cahill biografia Barry Cahill nominacje Barry Cahill nagrody i wyróżnienia Barry Cahill filmografia Barry Cahill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.