Anjanette Comer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Weber
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Zakonnica (gościnnie)
5.8
Na samym dnie
Underneath
1995 Mrs. Chambers
6.8 1995 Beulah
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Vera Lake / Wanda Lee (gościnnie)
6.3 1983 (gościnnie)
10.0 1976 Mavis Bellamy (gościnnie)
9.5 1975 Mary Louise (gościnnie)
8.5 1973 Constantina (gościnnie)
7.0 1973 Vivian Harper (gościnnie)
5.5 1972 Anne Ramon (gościnnie)
8.5 1971 (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
7.7 1968 Jenifer Welles
7.0 1967 Carol Lindquist
7.2 1967 Gina Hunter / Margo Moore (gościnnie)
8.0 1963 Annabelle (gościnnie)
8.5 1962 Annette (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 (gościnnie)
7.4 1959 Joan Wingate (gościnnie)
7.4 1955 Cara Miles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anjanette Comer filmy Anjanette Comer najlepsze filmy Anjanette Comer zdjęcia Anjanette Comer galeria Anjanette Comer biografia Anjanette Comer nominacje Anjanette Comer nagrody i wyróżnienia Anjanette Comer filmografia Anjanette Comer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.