Christian Rodska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 DI Dennis Carter (2004)(gościnnie)
7.4
Dzika przyszłość
Future Is Wild, The
2002 (narrator)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Frank Tanner (gościnnie)
8.5
Całuj mnie Kate
Kiss Me Kate
1998 Klient (gościnnie)
8.0 1998 Dr Carr
9.4 1993 Giles Rawle (gościnnie)
7.0 1992 Moers (gościnnie)
10.0 1991 George Ellis (gościnnie)
0.0 1989 Sandy(gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dr Bailer (gościnnie)
9.5 1982 Joe O'Rourke (1990)
10.0 1980 Jeremy Buckley (gościnnie)
0.0 1977 Tant Raynor
0.0 1974 Arthur Barras
7.0 1971 Ron Striker
10.0 1964 Rufus (gościnnie)
8.6 1962 Harold (1968) / Malc Berry (1969) / Chaz (1976) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Rodska filmy Christian Rodska najlepsze filmy Christian Rodska zdjęcia Christian Rodska galeria Christian Rodska biografia Christian Rodska nominacje Christian Rodska nagrody i wyróżnienia Christian Rodska filmografia Christian Rodska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.