Wojciech Kalarus
Data urodzenia: 1968-12-12
Miejsce urodzenia: Będzin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Majewski (gościnnie)
5.0 2012 Mąż Edyty (głos)
0.0 2011 Schumann (gościnnie)
7.6 2010 Igor, reżyser przedstawienia (gościnnie)
5.6 2009 Schumann (gościnnie)
6.4 2009 Schumann (gościnnie)
8.1 2008 Schumann (gościnnie)
6.3 2008 Schumann (gościnnie)
4.6 2007 Schumann (gościnnie)
3.9
Skunks Fu
Skunk Fu!
2007 Schumann (gościnnie)
6.9 2006 Schumann (gościnnie)
6.5 2006 Schumann (gościnnie)
6.7 2005 Schumann (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Schumann (gościnnie)
7.2 2002 Schumann (gościnnie)
5.6 2000 Schumann (gościnnie)
6.9 1999 Schumann (gościnnie)
7.0 1998 Schumann (gościnnie)
5.1 1998 Schumann (gościnnie)
6.1 1997 Schumann (gościnnie)
6.5 1997 Schumann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Kalarus filmy Wojciech Kalarus najlepsze filmy Wojciech Kalarus zdjęcia Wojciech Kalarus galeria Wojciech Kalarus biografia Wojciech Kalarus nominacje Wojciech Kalarus nagrody i wyróżnienia Wojciech Kalarus filmografia Wojciech Kalarus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.