Jeff Morris
Data urodzenia: 1934-09-20
Miejsce urodzenia: 2004-07-12
Stan cywilny: St. Joseph, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1998 Bob
10.0 1983 Jack Fry (gościnnie)
6.3
Na granicy
Border, The
1982 J.J.
7.6
Blues Brothers
Blues Brothers, The
1980 Bob
6.3
Idąc na południe
Goin' South
1978 Duży Abe
6.8
Wyzwanie
Gauntlet, The
1977 Sierżant przy biurku
9.5 1975 Tully (gościnnie)
4.5 1970 Wally Stevens(gościnnie)
7.8
Złoto dla zuchwałych
Kelly's Heroes
1970 Szeregowy "Kowboj"
7.2 1967 Grove (gościnnie)
6.6 1966 Page (gościnnie)
7.0 1961 Art Stone (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Radiooperator (gościnnie)
7.4 1959 Dunne (gościnnie)
7.0 1957 Ed Garrett (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
6.5 1952 Morgan Earp (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jeff Morris filmy Jeff Morris najlepsze filmy Jeff Morris zdjęcia Jeff Morris galeria Jeff Morris biografia Jeff Morris nominacje Jeff Morris nagrody i wyróżnienia Jeff Morris filmografia Jeff Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.