Vivian Bang
Data urodzenia: 1973-10-23
Miejsce urodzenia: Seul, Korea Południowa

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Robin
5.5
Sposób na dziewczynę
Coming & Going
2011 Robin
0.0 2011 Robin
7.0 2010 Robin
0.0 2010 Robin
5.0 2010 Robin
8.2
Korporacja według Teda
Better Off Ted
2009 Robin
10.0 2008 Robin
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Ava (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Robin
7.5 2005 Robin
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Robin
7.5 2002 Asystentka (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kobieta zabrana na randkę (gościnnie)
6.9 1998 Robin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vivian Bang filmy Vivian Bang najlepsze filmy Vivian Bang zdjęcia Vivian Bang galeria Vivian Bang biografia Vivian Bang nominacje Vivian Bang nagrody i wyróżnienia Vivian Bang filmografia Vivian Bang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.