Zygmunt Sierakowski
Data urodzenia: 1945-03-24

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Jerzy Hajdar (gościnnie)
7.7 2007 Poseł lewicy (gościnnie)
8.0
Na górze i na dole
Bugtime Adventures
2006 (polski dubbing)
6.5
Pomocnik św. Mikołaja
Santa Apprentice
2006 Mikołaj (polski dubbing)
7.7
Przygody Goździka Ogrodnika
Gordon the Garden Gnome
2005 (polski dubbing)
7.3
Lilli czarodziejka
Lilly the Witch
2004 (polski dubbing)
7.0 1998 Konduktor (gościnnie)
6.8 1995 Współpracownik Borysa
5.1 1993 Mąż kobiety oblanej przez Godka (gościnnie)
7.7 1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zygmunt Sierakowski filmy Zygmunt Sierakowski najlepsze filmy Zygmunt Sierakowski zdjęcia Zygmunt Sierakowski galeria Zygmunt Sierakowski biografia Zygmunt Sierakowski nominacje Zygmunt Sierakowski nagrody i wyróżnienia Zygmunt Sierakowski filmografia Zygmunt Sierakowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.